Sova

Äntligen är den här jobb veckan över. Var en riktigt tuff dag idag inte nog med att jag jobba en söndag utan kallt var det med. Lillen tyckte att det jag bara behövde sova en halvtimme längre än igår. Mini monstret vakna halv sex och börja ropa efter sin pappa men pappan vägra vakna så var bara för mig att gå upp tidigt idag igen. Suck. Jag fattar inte hur P inte kunde vakna när jag skulle gå till jobbet Lillen stod och skrek PAPPA i örat på honom men P sov vidare. Fick liv i honom innan jag gick men tror han somna om innan jag stängde dörren. Vart riktigt stolt över Lillen när P berätta hur han blivit väckt sen. Mitt älskade barn han kan han. 

Klockan FEM

Får man lägga sig ner och dö nu? Lillen valde att vakna kl fem idag, vad för jävla barn gör så mot sina föräldrar? Vakna och hoppades verkligen på att han skulle somna om igen men nej han skulle upp och terra sin mamma. Eka i hela huvudet mamma mamma MAMMA. Jag kände att jag kunde göra allt för att få sova bara en liten stund till. Somnade igår vid 12 så efter 5 timmar med dålig sömn så kände jag mig inte som en ny person, det ända jag såg framför mig var mitt härliga jobbpass på 10 timmar. Var verkligen en av dom stunderna jag älskar honom som mest. Har nu plågat mig igenom jobbet och ska snart lägga mig i sängen och sova sova och sova är så jävla trött. Han mini terroristen sover redan så sött kanske ska väcka honom som hämnd men frågan blir ju om det är han eller jag som får lida mest av det.


Paj

Igår vart det skogen och svampplockning igen. Var lite väl kalt för att det skulle vara sådär skönt som det brukar vara att gå i skogen. Frös riktigt mycket om mina fötter så det var tur att jag satte fodrade stövlar på lillen i brist på annat. Doris är inte hemma så henne slapp jag ha med, men det var nog lika bra för var mycket hundar och människor som la spår en bit bort. Vart tillräcklig med svamp för att lyckas göra en svamp paj idag. Fick inse att jag nog borde träna lite på paj fronten vart lite torr deg och några små missar men nästa paj jag kommer göra kommer bli perfekt.


Kusten

I Fredags vart det en tripp ner till västkusten. Är verkligen magiskt vackert där nere. Fick en helt underbar känsla när vi kom ner jag skulle verklige kunna bo på kusten. Önska jag skulle ha mer mod för då skulle jag aldrig trampa kvar här.


Oct. 08, 2013

Jag undrar hur lätt det egentligen är att lita på en annan person. Kan man lita på någon man knappt känner? Om man gör det ska man då räkna med att bli sviken. Jag som person klarar inte ett svek som har med tillit att göra. Jag blir lika ledsen varje gång. Varje jävla gång undrar jag varför jag trodde jag kunde lita på en människa. Vi är födda för att svika och vi kommer göra allt för att vi själva ska ha det bra och strunta i hur någon annan mår. Jag vet varför jag aldrig väljer att berätta allt om mig själv, finns vissa som vet mer men långt från allt. 

Skogen

Ute i skogen har vi varit idag. Är alltid lika skönt att komma ut. Jag förstår inte varför jag inte tar mig tid oftare. Vi plocka lite svamp lekte och doris försvann. Jag förstår inte varför jag prompt ska släppa henne för varje gång blir jag lika sur när hon inte lyssnar och springer iväg. Är precis som om hon inte vill vara lös för hon vet att när hon inte kommer när jag ropar blir det koppel på. Idag var hon jätte duktig i början kom så fort jag vissla men sen mot slutet vart det långa turer innan hon kom. Jag borde verkligen lägga mer tid på henne. Önskar att jag hade den tiden och orken. Jag tror ju att hon kan bara jag ger henne det hon behöver. Ska verkligen försöka bättra mig med henne. Lillen tyckte det var helt underbart i skogen plocka lite svamp och äta blåbär. Lillen hitta även ett träd som han lekte tåg med han vägra lämna det tåget var ju inte framme. Så himla söt.