Vår

Nu är det vår. Har sett den första fjärilen och det är helt lila vid södra station av alla krokusar. Känns jätte skönt att det varit sol och varmt i några dagar nu. Jag hoppades ju på att snön skulle vara borta när lillen valde att titta ut och jag tror den var det med så himla skönt. Tänk att gå ut med två hundar och en barnvagn i minus 10 och massor med snö.







Lillen blir bara större och större tycker han börjar ta jätte mycket kontakt med en. Han har även börjat skrika när han vill att man tar upp honom. Han är som sin mor tycker att det är tråkigt att vara vaken när man är ensam. Tiden som ensam ska man sova bort.
Köpte en ny termometer till lillen idag vart en napptermometer. Jag hoppas den kommer funka bra har en för örat nu men den visar olika hela tiden kan ta tempen två gånger på rad och den visar inte samma. Verkar som om lillens öron kanske är lite för små för den tempen.

K


Tjockis?




Var hos bvc igår Lillen har gått upp 500g redan börjar undra om han kommer bli en tjockis unge. Fråga tanten på bvc om det fans fetma hos bebisar hon tittade på mig som om jag var helt dum i huvudet och svara att det inte finns fetma hos så små barn. Kändes bra att höra för jag vill ju inte göra honom tjock redan som spädbarn. Han får och ska få äta när han är hungrig och det gör inget att han går upp en del för han kommer inte lida av fetma.
Mamma kom hit i onsdags och jag har blivit en mat maskin. Jag har bara Lillen när han ska äta eller jo jag har ju honom på natten med mamma och P har honom resten av tiden. Det är som om det ända jag är bra för det är att mata Lillen och se till att han inte skriker så mycket på natten. Saknar honom en del på dagarna har ju bara vart han och jag på dagarna i en vecka. Ska börja sno tillbaka honom så jag får pussa och krama honom hela dagarna. Tror inte jag kommer få ha honom något imorgon heller för då kommer min syster och hennes kille och dom har inte träffat Lillen. När ska jag och då bara jag få ha Lillen ett tag, jag får försöka ta honom på måndag och då tvinga mamma att jobba.





Nu har jag köpt munkorgen till Doris. Hon hatar den och gör allt för att slippa den men bra i magen är hon nu. Jag ska kämpa för att få henne van vid den vill ju kunna gå en promenad utan att hon ska äta en massa skit. Förstår inte vad som kan vara så gott att hela promenaden går ut på att leta efter skit. Nu blir det inte mer ätande för lilla Doris ute.
Tog tag i  att bada hundarna idag dom vart jätte fina. Dito blev sådär len som han brukar va igen. Ni skulle ha sett hur skitiga dom var fick shamponera dom två gånger. Nu är hundarna så rena så jag vill inte att dom ska gå ut men det måste dom ju.

K


Tid

Var ute och gick med hundarna och lillen i en timme idag. Lillen var vaken hela promenaden men när vi kom hem åt han och sen somna. Jag lyckades byta blöja och lägga honom i hans säng när han sov, han måste ha vart jätte trött. När han väl vakna var han lite små kinkig och ville inte va själv.



P var i Stockholm och jobba idag igen fattar inte att han orkar åka dit varje dag för att sen åka hem igen. Imorgon ska han dit igen men han stannar till torsdag eller fredag. Mamma kommer hit imorgon så jag slipper vara själv ska bli jätte skönt att hon kommer. Kanske hinner städa och fixa allt jag inte hunnit med. Måste även bada våra skitiga hundar men har inte vart något jag har prioriterat. Känns lite som om hundarna är dom jag väljer bort hela tiden är dom som får lida för att jag inte hinner. Börjar få jätte dåligt samvete för det, de är jag som har valt att ha dom då är det jag som ska se till att dom får det dom behöver. Älskar mina hundar och hoppas jag snart kan ge dom mer tid.
Förstår inte var dagarna tar vägen känns som om dom bara springer förbi.

K


Suck

Suck Doris är dålig i magen igen. Varför måste hon äta all skit hon hittar ute måste köpa en munkorg åt henne. Har inga fler ideer på hur jag ska få henne att sluta. Har försökt med att säga till henne och plocka ut det hon har i munnen men då sväljer hon det hon har så fort hon kan. Vad ska jag göra? Orkar inte med att hon hela tiden blir dålig.
Lillen han har sovigt hela dan han har bara vaknat för att äta och bajsa sen har han somnat igen, jätte skönt.
P är i stockholm och jobbar tycker det är lika jobbigt varje gång han åker till jobbet. Är ju ett projekt att få ut lillen och hundarna känns lika jobbigt varje gång. Väl ute är det rätt skönt att gå en bit om hundarna uppför sig. Hundarna har blivigt bättre på att gå vid barnvagnen är inte så mycket spring framför den har kört på dom x antal gånger.

K




Vichy vatten.






Har varit en relativt bra dag. Har börjat ge lillen vichy vatten så han inte ska få svamp i munen. Han tycker inte att de är speciellt gott men han dricker det är P som ger honom det, jag vill ju inte att han ska bli sur på mig. Förstår inte varför han blir mer och mer kinkig han kan ligga och skrika och jag vet inte vad han vill. Kanske blir så när dom små blir lite äldre. Igår badade lillen för första gången i sitt liv trodde han skulle skrika en massa men han var så duktig så. Han låg där i sitt lilla badkar och tittade medans P tvättade honom.

K


Skrik!






Idag har lillen vart jätte kinkig jag förstår inte varför. Han bara skriker och skriker han vill inte ha mat eller sova och blöjan är ny. Nu har han äntligen somnat jag hoppas han sover ett tag. Känner mig helt slut och vet att jag snart måste ut med hundarna. Jag börjar tro att jag inte är så stark som jag vill tro att jag är. Får panik när lillen skriker och jag inte vet varför. Vill bara att han ska ha det bra.
P är ute med sina vänner jag önska han var här. Jag vet att jag har sagt att han kunde gå ut idag för en vän till mig skulle komma i helgen men hon kom inte. Det är klart jag fattar att P inte planerar om allt för det. Jag blir så jävla besviken på henne för att hon inte kom men det är som vanligt vad kan jag göra? Hon kunde inte ringa och säga det utan det var jag som smsa och då fick jag som svar att hon har svårt att säga nej och en massa bortförklaringar. Det är klart jag blir ledsen. Var är det svåra att säga att hon inte vill komma. Jag har inte träffat henne på jätte länge och hon har aldrig sett lillen så jag ville verkligen att hon skulle komma.

K