Jan. 26, 2013

Idag var sista dagen på hindersmässan och vi får hoppas på bättre väder. Dom säger att det ska bli plus grader på måndag vi får väl se. Skulle vara skönt med lite varmare med tanke på att jag är ute mycket på jobbet. Har frusit jätte mycket när jag har jobbat och hoppas på ett slut med det snart. Prata med P om det och då så han, sluta gnäll på sommaren kommer du önska att det är vinter det är nog sant att det kommer vara så. Men våren, våren är perfekt lagom varmt om det inte regnar. Slut gällt om vädret. Lillen är helt såld i bilar han ska titta på det hela tiden är inget annat som duger. Förut var det pippi och då sluta det med att han fick pippi förbud nu är det bilar och det kommer nog sluta på samma sätt. Jag tror jag kan både pippi och bilar utantill snart, har nog sett dom 1000 gånger. Tröttnar man inte på en film som barn?

underbara lilla trollunge




isbit!

Nu är det hindersmässan och som vanligt så slår vädret aldrig fel ca minus 20. Hur kan det alltid bli så när hindersmässan är. Var och släppte Doris igår, hon vart halt efter en halv minut. Det är väl ett tecken på att det är alldeles för kalt. Det sluta med en rask kort promenad och Doris sprang en massor för att inte frysa fast.



Lillen har fullt upp nu med att försöka prata jag har börjat fatta lite mer vad han menar. Sunne är sjunga mona eller mone är måla sen kan han så klart några ord som är som dom ska. Jag undrar hur mycket han har lärt sig hemma och hur mycket som kommer från dagis. Tror ju att mycket är från dagis.


kärlek!!!




Tiden går alldeles för fort

Julen är redan över och vi är snart i slutet av första månaden av det nya året. Lillen växer och blir större. Han blir snart två år känns som om det var igår han låg i magen. Jag har börjat jobba igen, visst är det kul att jobba men samtidigt känns det som att jag missar en del av Lillens uppväxt. Jag jobbar sent vissa kvällar och jobbar helg ibland. Det är tur att Lillen har sin pappa som kan vara hemma med honom.
Hur tänkte jag när jag skaffa doris? Att skaffa en tik betyder att dom löper 2gånger om året och finns det något äckligare. Hatar varje gång det luktar äckligt och är äckligt. Det har gått en vecka snart på löpet så vi får hoppas att det max är 2 veckor kvar. Men Doris är en helt underbar hund tror inte det kan finnas någon som har ett sånt tålamod med barn som hon. Lillen kan göra vad han vill och det enda hon gör är att gå undan om hon inte vill.