Jag försöker lära lillen dricka välling me...

mms_img-50402781 (MMS)

Jag försöker lära lillen dricka välling men han verkar inte tycka det är så gott. Hur får man ett barn som bar tuggar på nappflaskan att börja dricka? Är roligare att ta flaskan själv och leka med den än att lyssna på sin mamma och försöka dricka lite välling. Har vart helt slut hela dagen idag vet inte varför men har inte orkat göra något. Kändes som om dom tog med min sista ork med blodproverna dom tog idag. Jag kanske fick blodbrist när dom tömde min kropp på hela två rör blod. Kan kanske bero på att jag somna sent igår och vakna vid 7. Låg och tänkte hela natten på hur en person som heter Ishaq Summer skulle se ur. Jag kan ju säga att personen som jag fått fram i mitt huvud stämde inte alls med verkligheten det var en kvinna och inte en man som jag trodde. Suck oroa mig helt i onödan. Jag kom även fram till att en kvinna kan nog inte heta Ishaq så efternamnet stod först på lappen jag hade fått. Men det var ju rätt kul när jag står där och väntar på att det ska komma en stor mörk man och hämta mig så kommer det en kvinna.


+30kg

Är rätt sjukt att man såg ut såhär för bara 6 månader sedan.
 


Tänk att jag vägde ca 30 kg mer än vad jag gör idag. Inte så konstigt att man tyckte att man var tjock och klumpig. Jag kan säga att nästa gång jag blir gravid vill jag inte få 30kg plus. Visst kom den mest underbara varelsen på jorden till men 30kg var lite väl mycket. Hade så ont i mina ben och fötter att jag önska att jag inte behövde gå något mer och tungt var det. Jag ska inte klaga för jag hade en helt normal graviditet och en helt underbar son fick jag, så vad finns det att klaga över? Visst då tyckte jag att ingen förstod hur jobbigt det var för mig med två hundar och 30kg att gå och släpa runt på. För mig kändes det som om alla bara tyckte jag var jobbig och konstig när jag sa att jag inte orka längre. Det kanske inte var så men det var så jag tänkte och kände då.

K


.

Har jag överlistat lillen? När lillen sitter i sin stol så är det bästa han vet att kasta ner saker från den så jag hela tiden får plocka upp det. Idag kom jag på den smarta ideen att sätta fast bitringen på lillen så den inte kunde trilla ner på golvet. Han verka inte tycka det var en sån bra idee av mig för det vart ju inte lika roligt. Man hörde ju inget ljud när saken landade på golvet och det kom ingen mamma och plockade upp den. Men en linslus som han är så tog han fram sitt lilla leende när jag skulle ta kort på honom, han är ju bra söt.



Suck har vart förkyld och fått inse att det kan vara riktigt jobbigt att vara mamma. Önskar att ingen mamma med småbarn ska behöva vara sjuka. Trodde aldrig det skulle kännas så jobbigt att behöva roa lillen när man är sjuk. Jag ville sova och lillen kunde snällt rätta sig efter det och somna men hur snällt är det mot honom. Han är ju ett barn som vill göra saker inte bara ligga och sova bredvid sin sjuka mamma. Idag har jag kännt mig mycket bättre och vart och köpt en present till lillen för imorgon blir han 6 mån. Tänk vad tiden går fort känns som om han precis kom in i vår lilla familj. 6 månader har gått och lillen är inte längre någon liten baby som bara ligger där och ser söt ut. Han rör sig, pratar, skriker, skrattar, sitter han gör allt ett litet barn ska göra. Tiden går för fort.




K


Undra hur skönt det kan vara att sova sådär?


Jag måste skriva det här för att P inte sk...

mms_img160812396 (MMS)

Jag måste skriva det här för att P inte ska tro att jag är lat. Han och hans kompis drack kaffe på balkongen i söndags och lämnade kopparna kvar på bordet. Jag vet att dom står här men vägrar ta bort dom för jag tycker han kan göra det. Nu ska vi se hur många dagar det tar innan han tar in dom.