Lillen!!

Mamma och pappa hade lillen i lördag till söndag medans jag och P sov på hotell. Idag lämnar jag bort honom igen för vi ska på 35 års fest. Det gör verkligen ont i mitt hjärta att inte vara med lillen. Jag hoppas jag kan hämta honom tidigt från dagis imorgon.

Sen kommer min underbara helg nu i helgen med enbart jobb så hinner knappt träffa mitt lilla hjärta då heller. Ibland önska jag att det fanns fler timmar på ett dygn. Vill ju vara med mitt lilla hjärta.

hmm

Fick en present av p igår. Jag hade önskat mig den i julklapp men då var den slut. Tack min älskade man för att du köpte lego till mig.






Hur cool är den inte, frågan är bara hur lång tid tar det att bygga den. P har sagt att jag inte får bygga den när han är hemma så känns som om jag kanske blir klar nästa år.

Är jag gammal?

Börjar man bli gammal när man inte vet hur m man är och tror man är 26 när man snart fyller 29? 29 är väl ingen ålder jag har ju mer än halva livet framför mig hoppas jag. Lillen blir snart 2 är lite mer än en månad kvar. Han börjar däremot bli stor mitt lilla knyte blir snart hela 2 år.


Feb. 14, 2013

Har jobbat 2 morgnar och har 2 kvar sen ledig en dag för att sedan jobba 4 kvällar. Är klart jag vet varför jag jobbar men kul är det inte alltid. Visst trivs jag på mitt jobb men ibland känns det lite tungt. P dotter kom igår och allt blir bara så fel. Ibland har vi så jätte svårt att förstå varandra, tycker det är jätte synd men vet inte vad jag ska göra åt det.

Doris och jag var hos veterinären i tisdags. Vart inte så jätte dyrt men tog ca en timme. Någon dödsdom vart det inte lite medicin så skulle hon bli bra. Hmm nu hänger det på mig att sköta det bara.


Doris och Lillen






Suck har jobbat hela helgen.

Har knappt träffat lillen och P sen i torsdag. Det gör verkligen ont i mig att inte kunna vara med dom. Har avklarat 32 timmar på tre dagar på jobbet så nu är jag ledig i två dagar. Visst känns det piss att jobba så men tyvärr så måste jag det får ta igen tiden jag missar med dom en annan dag. Känns som om lillen tycker jag sviker honom. För söker komma hem och träffa honom på rasten men en timme går så fort. Måste hinna äta gå ut med doris och pussa och krama på lillen. Ska börja ta vara på den tiden jag är ledig med min familj.

Suck sträckte en muskel när jag träna i onsdags. Så på torsdagen vart det att hitta någon som kunde ge rump masage. Vart min underbara granne som hjälpte mig med det. Helt bra vart det inte men betydligt mycket bättre. tack vännen för hjälpen.

Träning

Nu ska jag börja ta träningen på allvar. Körde tre pass förra veckan och blir väl tre den här veckan med. Känns lite som om tiden inte räcker till för träningen. Måste komma i form och strama upp det lillen fixa på magen. Jag är på den vikten jag vill men har en del hud som måste slimas lite. Jag undrar om det går att göra så mycket åt det u när det nästan har gått två år. Jag får göra det bästa.
Lillen var på dagis idag och det gick jätte bra är skönt att han är frisk igen. Visst han är lite hostig och snorig men det är väl alla barn såhär års.

Saknar magen!





På något sätt saknar jag att va gravid. 30kg plus och vatten i bena men mysigt var det.

Lillen sjuk och mamman trött.

Suck jag måste få något gjort hemma har inte ett rent lakan. Alla kläder tvättar vi här hemma men lakan och sånt vill jag tvätta i tvättstugan finns lite bättre tork möjligheter. Har precis fått igång första maskinen så är i alla fall på g. Hoppas bara att jag hinner och orkar klart. Måste även ut med doris är inget kul när det är skit väder ute. Kan inte det bara bli vår! Varje gång jag tror att snön ska försvinna börjar det snöa igen. Visst är det vackert och mysigt med snö men jag har tröttnat nu vill inte ha mer. Lillen har vart hemma från dagis i två dagar nu han har haft feber snorig och hosta. Tycker synd om honom när han är sjuk men imorgon blir det dagis igen.



Fröken F du ska veta att jag tänker på dig och det gör ont i mig att veta att du bär en sån stor sorg. Du finns i mina tankar varje dag och jag vet att du är stark. Puss på dig min vackra.

En helg utan P.

I torsdags lämna P mig med hund och 2 barn för att åka till Sälen på grabb helg. Hmm och vad menas med en grabb helg supa och åka skoter, kan det kanske vara så? Helgen har vart jätte lugn har vart hemma med lillen medans N har vart ute och kommit hem i tid. Lillen har hjälpt sin mamma att städa och även stöka till lite igen.

Vi var i karslund i lördags och titta på hästar. Lillen var så söt för först skulle han inte gå in i stallet vände i dörren sen skulle han in och klappa alla hästar. Han var alldeles för orädd för dom stora djuren. Han klappa och pussa hästarna en massor. Fick tyvärr inget kort på det för dom vägra titta åt samma håll. Idag vakna vi och allt var bra gick en promenad med doris och Lillen fort gick det inte men vi kom en bit innan jag fick bära Lillen. Sen var det hem låga mat äta och sen sova för Lillen. Lillen vakna med feber sen suck. Så nu har jag ett snorigt och febrigt barn.