Lillen med nya leksaker


lillen är jätte snorig.

Tycker jätte synd om min lilla prins han är jätte jätte snorig. Sådär så man verkligen kan höra att det är jobbigt att andas när han sover. Tycker så synd om honom och vet inte hur jag kan hjälpa honom på ett bra sätt förutom att försöka ha näsan snor fri. Det är andra gången han är förkyld första var i början av december tycker inte han ska vara sjuk så ofta. Har hört att barn brukar vara sjuka ofta den här tiden på året men vadå ska det vara så att när han är frisk från ena förkylningen så kommer nästa?. Tycker att lillen alltid ska vara pigg, glad och frisk. Idag fick jag verkligen kämpa för att få lillen att sova tror det var skrik i ca en timme. La honom vid 8 första gången och då gick det bra men sen har han vaknat två gånger sen det och det var sista gången han vägra men nu sover han. Jag önskar att jag hade lärt lillen sova i sin säng när han var jätte liten tror att det hade varit mycket lättare då än att bråka om det nu. Jag tycker det är jätte mysigt att ha lillen nära när vi sover men jag har ett barn som tar upp en 160 säng helt själv jag och P ligger på varsin sida som två mongon. Lillen har börjat krypa jätte mycket nu men det går fortare att åla så när han vill fram till något fort blir det åk istället.

Förstår inte att dagarna bara springer ivä...

mms_img-19869734 (MMS)

Förstår inte att dagarna bara springer iväg och varje dag undrar man vad man har gjort. Tycker att jag får jätte mycket gjort på jobbet men när man tänker efter så är det nästan inget man gjort. Kan inte förstå varför det är så. Jag vet inte om jag skrivit att lillen har 3 tänder nu men det tror jag jag har. Han har även börjat gå när han håller i ett bord eller liknande helt själv. Man ser verkligen hur han kämpar med att få en bra balans, när han trillar är det bara upp igen och försöka på nytt. Är helt uunderbart att se hur han utvecklas men som jag skrivit tidigare så går det för fort.


Lillen har hjälpt sin mamma att dammsuga i...

mms_img-35732421 (MMS)

Lillen har hjälpt sin mamma att dammsuga idag. Vet inte om han var så bra på det men det var ju snällt att hjälpa till att putta dammsugaren så det inte var så tungt för mig. Tiden med lillen har gått alldeles för fört tänk att det är snart ett år sedan han kom till världen. Jag och P har haft vår första barn och hund fria kväll/natt trodde aldrig det skulle gå så bra som det gick. Tycker själv att jag inte var allt för orolig över hur der var med lillen. Är ju helt sjukt att en så liten person kan ta en så stor plats i ens liv som lillen har gjort. Hela ens liv har man anpassat så han ska ha det bra.


Hela familjen är i sälen och tar det lugnt...

mms_img-19821246 (MMS)

Hela familjen är i sälen och tar det lugnt. Känns lite tråkigt att både jag och lillen är förkylda. Idag har det snöat så pulkan åkte fram och lillen tog sig en tur.