Jag gav mitt barn gammal gröt! Hur kan jag...

mms_img134808125 (MMS)

Jag gav mitt barn gammal gröt! Hur kan jag missa att titta datum på lillens mat? Första gången jag köpte barnmat så leta jag reda på varje darumstämpel och kom fram till att barnmat håller i nästan ett år. Efter den gången så har jag inte kollat så noggrant uran tagit förgivet att maten inte vart gammal. Men idag så fick det bli ändring på det. Visst lillen dog inte av att äta gammal gröt igår men hur äckligt är det inte. Nu kommer jag alltid kolla datum på hans mat med. Var på sim med lillen idag. Lillen simmade helt själv för första gången, man kanske inte kan kalla det simma. Han fick ha två armpuffar på armarna och sen sprattlade han sig fram medans jag gick bredvid och titta så han inte drack upp hela bassängen. Vad vi nu ska kalla det för så var han jätte duktiga på det. Han tycker verkligen det är kul att vara i vatten.


När vi var i Turkiet såg jag att lillens a...

När vi var i Turkiet såg jag att lillens andra tand börja komma så nu har han två. Dom är inte stora men dom syns när han skrattar, pratar eller gapar och han kan bitas så det gör ont. Nu har P vart med lillen en vecka han har klarat sig ifrån bajsblöjorna genom att sitta på kontoret breve det jag sitter på, så fort lillen bajsat så kommer dom. Är inte det fusk att vara pappaledig utan att behöva byta bajsblöja? Imorgon kommer mina föräldrar till stan ska bli kul att träffa dom. Var ett tag sen vi träffades.


Jobb???

Var helt slut när jag vaknade idag. Kändes inte allt för kul att lämna P och lillen kvar i sängen och gå upp för att gå och tro att man jobbar. Känns lite tomt utan lillen vid min sida men samtidigt är det skönt att vara utan honom lite. Tror att det kommer att bli bra både för mig och lillen att vara ifrån varandra lite. Visst har jag funderat på om jag tror att P kommer orka med lillen men det är ju klart han gör. Han älskar lillen lika mycke som jag gör och vill honom allt gott, han kommer klara det det vet jag att han gör. Visst kan lillen vara jobbig men det är inget P inte kommer att kunna lösa.

Hemma!

Nu är vi hemma igen. Är jätte skönt att komma hem efter en vecka borta med lillen.
Tog några fina bilder där.






Idag är det sista dagen i värmen för min l...

Idag är det sista dagen i värmen för min lilla familj. Inatt är vi tillbaka i Sverige, kylan och verkligheten. Det har vart en helt underbar vecka med sol, bad och ett lugn jag inte haft på länge. Känns skönt att åka hem men självklart kommer jag sakna värmen. Det som är mest deprimerande är att jag inte är mamma ledig på måndag. Lillen ska klara sig själv med P jag tror och hoppas att det kommer gå bra.


Nu är vi på väg till Arlanda jag hoppas ve...

mms_img-24852319 (MMS)

Nu är vi på väg till Arlanda jag hoppas verkligen att det kommer bli en underbar resa. Har haft en lagom stressig dag hittills för att få med allt jag tror jag behöver. Känner mig helt vilsen i att veta vad en 6 mån baby behöver. Det jag nu har glömt är glömt och det finns inget jag kan göra åt det. Jag har haft en helt under bar person som hjälpt mig med lillen idag så jag har fått irra runt och tro att jag fixat allt.


Glömde skriva att lillens första tand börj...

mms_img518532524 (MMS)

Glömde skriva att lillens första tand börja titta ut för några dagar sen. Så snart kan han bitas så det gör ont. La ju upp ett kort på den första fjärilen jag såg så nu kommer även ett på den jag tror är årets sista fjäril för mina ögon att se.


Var jätte länge sedan jag skrev här. Min l...

mms_img475518913 (MMS)

Var jätte länge sedan jag skrev här. Min lilla familj åker till Turkiet imorgon och jag känner mig inte allt för sugen på det. Visst har jag längtat efter att vi skulle åka men nu känns det bara som om jag har det bäst om jag stannar hemma. Får panik över att jag ska glömma något viktigt till lillen. Har vart och köpt mat till honom som ska medl agt fram alla hans kläder, alvedon, temp och lite små saker. Hur ska jag kunna veta vad jag ska ha med till honom när jag aldrig rest med barn? Suck jag kommer ju glömma något. Doris är hos A som vanligt så hon vet jag kommer ha det super bra. Tack A för att du orkar och vill ha min odåga till hund när jag inte orkar eller kan.


Lillen vart lite hungrig på väg hem från s...

mms_img829658027 (MMS)

Lillen vart lite hungrig på väg hem från stan så han åt lite på vagnen. Var på stan för att försöka hitta knivar till mina bestick jag tog från farmor och farfar i somras. Det var svårare än vad jag trodde det skulle vara. Med min tur så kom jag upp på stan när hälften av butikerna stängde och självklart så var det inte öppet dit jag skulle. Så vi får göra ett nytt försök på måndag.