Väntar


Söt


8490 gram

Var på bvc igår och prata om smakportioner. Jag har ju missat allt sådant med min mammagrupp har ju inte vart så duktig på att gå på träffarna. Hon prata om vad lillen fick äta och inte fick. Jag blir tokig av allt med smakportioner alla säger ju olika och det står olika över allt. Vissa säger att om man kan ska man amma tills han är 6 mån för bröstmjölken är det bästa han kan få. Sen har jag läst att det inte spelar någon roll om jag börjar nu eller vid 6 mån det gör ingen skillnad. Och det sista är att jag ska börja nu när han visar intresse och vill prova saker. Jag tror att det är bäst att börja när lillen vill det vill han äta nu så får han det vill han inte så struntar vi i det. Han fick smaka på majs och potatis pure igår och verka tycka det var jätte gott. Idag gjorde vi ett tappert försök med gröt med banansmak men det var inte lika gott vart mest gröt över allt.
Fick även veta vad lillen väger på bvc hela 8490g och han var 66cm lång. Det är helt sjukt att lillen har blivit så stor tiden går ju alldeles för fort. Han var ju en liten groda som låg på mitt bröst för bara 4 mån sedan. Nu är han en livlig och glad bebis som har en egen vilja.




Var på landet i helgen och passade då på att begravde vår förra hund. Han har stått här hemma sen i slutet av september . Nu äntligen fick han en plats  bredvid Hercules.
Vila i frid vår stora hund.



K