Har precis vart i Karlstad och insett att ...

Har precis vart i Karlstad och insett att det är långt kvar till att det blir vår. Åkte rakt in i en snöstorm suck jag som har gått och hoppats på att det ska bli varmare och sol. Jag hoppas att det är betydligt mycket bättre väder hemma. Lillen har tagit sina första ostadiga steg idag. Som jag har väntat på att det ska hända. Nu kanske jag kommer få ångra djupt att jag önskat att han ska börja gå.


SMS-inlägg

mms_img-19609201 (MMS)


Lillen fick en ny bil igår jag fattar inte...

mms_img-61766537 (MMS)

Lillen fick en ny bil igår jag fattar inte vad han ska med dom till. Hade mördat P om han gick och köpte en sån. Nu har han fått båda och jag har inte så mycket att säga om det men jag tycker han är lite liten för att åka i dom. Det bra med den nya bilen är att den är betydligt mycket mindre och det är P som styr den med en kontroll. Var ute och lät Doris springa idag var jätte fint väder idag med. När jag titta på korten jag tog på henne såg jag hu bra hon smälter in i miljön man ser knappt henne på vissa kort. Hon har börjat bli jätte duktig men jag vet att jag måste lägga mer tid på henne. Jag ska verkligen försöka göra det.


Utkast: Feb. 23, 2012

Jag ska verkligen försöka skriva här oftare, har märkt att jag är väldigt dålig på att skriva. Idag var jag och lillen och badade med en vän till mig och hennes barn. Något varken hon eller jag tänkte på var att det var sportlov och alla föräldrar hade kommit på den briljanta idén att bada. Suck tusen barn i en liten pool. Det var skrik plask och jobbiga ungar över allt så det var inte länge vi stannade där. Vart att åka hem och äta hamburgare och sen gå en långpromenad i det underbara vädret, lillen sov så sött i sin vagn i nästan en och en halv timme. Jag har börjat fundera på vad lillen ska önska sig i ettårs present och har hittat en jätte söt sak en Wheely bug. Den är inte bara söt utan lillen har prov åkt en och tyckte det var jätte roligt. Men jag vet inte om jag tycker man ska lägga nästan 1000 kr på den är inte det rätt dyrt? Har även tänkt på en spegel till bilen vet att det finns någon sak som man hänger på ryggstödet i bilen och det är lite leksaker och en spegel. Tycker att det är jobbigt att man inte kan se honom längre när jag kör. Han hamnade ju i baksätet när vi fick en ny bilbarnstol plus han sitter med ryggen mot mig. Kontrollbehovet säger att jag måste ha en spegel där bak så jag kan se vad han gör.

Happy pills!

Jag måste åka till Barcelona eller eller få godisbutiken Happy pills hit till Sverige. Vet inte riktigt hur jag ska lösa att få butiken hit men det kanske går ska fundera på det ett tag. Hur tuffa är inte burkarna?
Tänk vad glad man skulle bli av att få en burk med happy pills när man känner sig lite nere. Alla borde ha ett apotek med godis.
Nu kommer jag vara hemma med lillen igen känns skönt samtidigt som jag vill jobba. Ska försöka träffa andra barn så lillen får träffa några små liv före han börjar på dagis. Tror att det kan vara rätt bra för honom han är rätt oförsiktig med andra barn. Tycker att vi har varit dåliga på att låta lillen träffa andra barn. Vi har börjat få ordning på lillens sovande nu. Har blivit så att P får lägga honom och sen försöker vi få honom att sova i sin säng. Han har börjat sova mycket bättre nu. Känns jätte skönt för mig att lillens sovande är bättre för det tog verkligen på mig kännde mig helt slut från morgon till kväll.

Jag vet inte om det är lillens pappa som h...

mms_img-32122838 (MMS)

Jag vet inte om det är lillens pappa som har ha behov eller att han tror att lillen är större än han är. Han kom hem med en mini jeep åt lillen här om dagen. Är det något en snart 11 månaders liten kille behöver eller kan använda? Det lillen verkar tycka är roligast med jeepen är att tuta. Jag kan inte förstå hur han kunde släpa hem den han tycker ju redan att vi har så mycket skit hemma och nu har vi en till sak som kan stå och samla damm.


Friska

Nu har hela familjen Oscarsson varit magsjuka och alla är på bättringsvägen. Är bara lillen som har lite svårt att bli helt av med symtomen. Har verkligen tyckt jätte synd om honom när han har varit sjuk. Tror även att han utnyttjar ligg till tusen när han har märkt att han får lite mer som han vill han har vart sjuk. Nu ska vi vända på det och livet för lillen ska bli som förut.

Sova

Jag har ju inte skrivit att jag slutat med 5 min sov grejen. Slutade i kaos och jag tror att det gjorde mer skada än nytta. Lillen ville inte alls vara i sin säng han vart orolig på kvällen och vart mer mammig än tidigare. Så nu är det slut på den idén att det skulle funka. Nu när han är sjuk så har han fått sova med mig men sen blir det att jobba för att han ska sova i sin säng. Även om det kanske blir så att jag får sitta bredvid hans säng hela natten. Måste ju hitta något som passar för oss. Jag klarar inte att vakna ca 10 gånger per natt så att få sova dåligt ett tag för en förbättring klarar jag nog. Vi får se hur det här funkar annars är det bara att hitta på något annat.

Hemma

Nu har en hel dag gått och lillen och jag har bara varit hemma. Har inte vågat ta ut honom med tanke på att han är jätte dålig i magen. Jag hoppas verkligen att han blir bättre imorgon. Allt känns så svårt när det inte är som vanligt med lillen. Jag känner mig osäker och vill inte att jag ska råka göra något så han blir sämre. Men det är väl som med hunden man lär sig hur man hanterar olika situationer. Jag vill åka till Stockholm och titta på Js lilla prinsessa men vågar inte åka så långt med lillen när han är dålig. Jag är inte rädd för att Lill tjejen ska bli sjuk för lillen kan alltid vara hos mormor när jag är där. Hans mormor skulle bli jätte glad om han kom på besök och terra henne när hon jobbar, eller kanske inte. Vi får hoppas han blir bättre snart så det blir en resa till Stockholm.