Sova


Älskar

En av dom första timmarna i lillens liv.


Synd om lillen

Var på bvc idag och lillen fick sina första vaccinationer. Han satt där och var glad tills den dumma tanten satte sprutan i låret på honom och som om det inte skulle vara nog med det så gjorde hon det i andra låret med. Jag såg hur underläppen börja sticka ut lite och skriket kom. Lillen tyckte inte att det var något kul men som tur var så glömde han det fort och börja skratta åt blomman tanten visa honom. Jag hade hoppats på att P skulle vara hemma när detta hemska skulle hända lillen så jag slapp vara den onda som lurat in honom i fällan men nä han var tvungen och jobba.

Börjar tro att det kanske är värre med Dito än vad jag velat tro. Vi var ute och gick inte speciellt långt men när vi kommit en bit så trilla bara Dito ihop på gräset han låg där och ville inte resa sig upp. När han väl reste sig igen så var det på skakiga ben han tog sig till skuggan och la sig där för att vila. Jag hoppas att det är värmen som har gjort honom trött men vet inte vet inte vad jag ska göra eller tro. Vi fick gå jätte sakta hem för att han skulle orka. Tänkte bära lillen och stoppa Dito i vagnen om det skulle bli för jobbigt för honom. Vill inte förlora Dito men vill inte heller låta honom må dåligt och ha ont.



K


Sitter vid slottet i solen och funderar. J...

Sitter vid slottet i solen och funderar. Jag förstår inte alla konstverk som är över allt i stan. Finns hur många som helst men nästan alla är jätte fula. Som jag skrev tidigare så ligger det ett plan i svartån vid slottet och på andra sidan slottet ligger det någon ful flotte med sälar på förstår inte varför så många och fula konstverk. Ska försöka gå runt i stan någon dag och ta kort på några av dom. Börjar mer och mer känna att jag kanske ska åka till Stockholm i veckan. Skulle vara jätte kul att träffa massa vänner som jag inte sett på flera år. Kanske tar och åker nu när P ska dit. Jag måste sluta tycka att det är jobbigt att åka dit jag har ju min mamma, pappa och vänner där. Jag kan inte tro att alla alltid vill komma hit. Sist jag var i Stockholm var i julas de är ett halv år sen. K


Kanske lite för långt hår?


Var på lång promenad på morgonen med hunda...

Var på lång promenad på morgonen med hundarna idag. Var jätte skönt att ha två lugna hundar hemma ska försöka ta en lång promenad varje morgon. Det lär nog inte bli så men jag kan ju alltid hoppas på det. P kom hem idag från Stockholm känns skönt att slippa vara ensam. Nu ska han vara hemma till måndag sen åker han igen men jag kanske tar mig till Stockholm då. Vet inte om jag vill och orkar. Finns ju vissa jag vill träffa men känns lika jobbigt varje gång jag har tänkt åka. Det finns inte så mycket jag saknar från Stockholm visst jag saknar mina vänner och familj som jag har där men dom kan jag lika bra träffa här. Dom vet att det är bara att komma när dom vill. K


En härlig promenad med hundarna


Doris


Dito






Doris irra runt på fältet man ser hennes öron typ i mitten av kortet.

K


Satt och läste en gammal kompis blogg halv...

Satt och läste en gammal kompis blogg halva natten. Jag blir jätte glad når jag läste att allt går bra för henne och hon njuter av livet. Jag kan förstå att det inte alltid varit lätt för henne men hon har gjort det bästa av vad livet erbjuder henne. Jag önskar att jag var en lika stark person som hon som bara reser mig upp igen och säger det här klarar jag. Jag är imponerad av henne och önskar henne all lycka i livet. Lillen har äntligen somnat han är så söt när han sover. Igår var lillen jätte ledsen det gick inte att trösta honom han bara skrek och skrek. Det gör ont i mig när jag inte vet vad jag ska göra för att få honom glad igen. Efter många försök att få honom tyst så åt han lite och sen somna och såg sådär nöjd ut som bara lillen kan. K


Mobilblogga?

Mobilblogga?


Sova

Som vanligt har jag svårt att somna första natten när P har åkt. Känns alltid lika svårt att gå och lägga sig med bara lillen när P har åkt, han är ju min trygghet. Det var P som fick mig att lämna allt gammalt och börja om på nytt. När jag flytta hit hade jag inte med mig mycket från mitt förra liv jag lämna nästan allt. Jag har kvar några få vänner som jag bryr mig om för mycket för att dom inte ska finnas i mitt liv och sen så klart min älskade familj finns kvar.



Lillen vände sig för första gången igår. P la honom på rygg i soffan och han vände sig till mage som tur var vände han sig inte så han trilla ner från soffan. Lillen är ju ett smart barn så vändningen var nog noga planerad och han viste att det skulle göra ont att trilla ner på golvet.
Jag trodde aldrig att ett litet liv som lillen skulle kunna ta en sån stor plats i mitt hjärta och i mitt liv. Att jag skulle älska ett barn som jag älskar lillen trodde jag aldrig att jag skulle göra. Han är min skatt och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Kan inte tänka mig ett liv utan mina två prinsar.

K


Ensam

P har åkt till Stockholm och jobba känns jätte tomt utan honom. Varje gång han åker iväg fattar jag hur mycket han hjälper mig här hemma. Han tar lillen på morgonen så jag kan sova han har honom när jag går ut med hundarna han hjälper verkligen mig med allt. Det är ju vårt barn så han ser det som en självklarhet att ta hand om lillen men vet inte om alla män gör det. Trodde aldrig att P skulle ta hand om lillen så som han gör men det är helt underbart att han gör det. Lillen är ju vår skatt vår älskling han är verkligen ett underbart barn.



K


Saknar magen!


Åska

Har åskat hela dagen nästan är jätte kvavt och varmt. Hundarna blir jätte flåsiga utav att bara gå ut. Doris orkar ju med det men Dito blir jätte seg. Han vill inte ära och det är inte alltid kul att gå ut. Har börjat bli orolig för att Dito kanske inte orkar så länge till. Han har blivit jätte stel och verkar trött. Vill inte att han ska behöva lida men hur vet man när det är tid att låta han somna. Är rädd för att ta ett beslut som kanske inte är rätt.



Var och hämta korten hos fotografen idag gud vad lillen kan vara söt. Han är ju helt underbar. Tycker att det är tråkigt att P inte vill vara på korten. Skulle vara kul att ha kort på hela familjen. Vi får se om han vill va mede nästa gång ska ha med hundarna då me.







K


Trött!

Jag är helt slut fattar inte varför jag jämt är så trött.  Känns som om jag kunde skulle jag sova i flera dagar. Är trött när jag vaknar är trött på dagarna är jämt trött är detså det ska när man fått barn? P låter mig sova på morgonen när han är hemma men är lika trött då.


P matar lillen.

Är jätte kul för lillen har börjat prata en massa nu han pratar mest med P. Verkar som om det är deras grej att sitta och göra en massa konstiga läten. Dom pratar och skrattar en massa är helt underbart. Känner mig lite utanför när lillen inte vill prata med mig som med P.



Har vart ute och gått hela dagen så lillen är helt slut. Var i stadsparken och kolla vad som hände där var jätte mycket folk. Jag fatta aldrig om det hände nogot kul där känns som om det bara var en massa folk. Gick förbi slottet och titta på planet som ligger i svartån, dom har mycket utomhus konst här.
 
Jag vill gå ner i vikt men orkar inte göra något för att gå ner. Kan man inte bara tappa det man gick upp som gravid utan att behöva göra något. Jag gick ju upp närmare 30 kg och har nu gått ner ca 22 men nu börjar det gå segt. Tror jag måste börja träna för att gå ner resten.



K


Lillen

Har varit hos fotografen med lillen han var jätte duktig. Vi fota i ca två timmar och lillen kämpa för att göra sitt bästa. Han vart helt slut när vi kom hem och sov i flera timmar. Dom korten som ligger här tjuv tog jag på fotografens dator.
Lillen har blivigt jätte stor nu sist jag va på bvc vägde han ca 3600g och var 61cm. Tänk vad sjukt att han har snart dubblat sin vikt och vuxit 10cm på bara 10 v. Tänk om man skulle växa så mycket hela livet.









Har även köpt en hoppgunga åt lillen han tycker den är jätte rolig men han är ju lite för liten för den. Han tycker det är jätte kul att stå där och glo även fast han knapt ser över kanten.
Min lilla sötnos.