magsjuk!

Lillen är magsjuk är jätte synd om honom. Hur kul kan det vara att vara sjuk och inte kunna säga hur man mår.P sa att han såg jätte rädd ut första gången han spydde men det är ju inte så konstigt han förstod nog inte vad som hände riktigt. Lillen verkar trots magsjukan pigg och glad så det är inte så mycket mer än att torka spyor och byta blöjor. Jag hoppas att han blir bra snart.

Tokig!

Jag tror jag blit tokig vet inte vad jag ska göra för att få lillen att somna på ett bra sätt utan skrik. Känner mig som en så dålig mamma när jag gör såhär mot honom. Idag när han skulle lägga sig börjag han skrika och kramp hålla mig bara vi var på väg till sängen. Kan det här verkligen vara rätt för lillen? Tycker även att han har blivit mer mammig på kvällarna är som att han inte vill släppa mig. Nä nu ska jag sluta tjata om lillens sov problem.

Två nya liv.

Igår kom det två nya liv till jorden, det kom säkert många fler men två jag vet om. Var två vänner som fick barn igår. Ena var en liten pojke på ca 2700 gram och andra en lite större tjej på ca 4400 gram. Välkommna till värden era små liv. Fick kort på pojken och tyckte han var lik sin pappa kan man se det när dom är helt nykläckta? Hoppas på att få se lill tjejen snart med. Saknar lite tiden när lillen var så liten man hade så mycket mer tid då även om tiden med honom nu är helt underbar. Han har ju en personlighet nu han skrattar, pratar på sitt sätt och kan röra sig hur han vill.

Var på stan igår och såg en jätte söt mina första år bok som jag bara vart tvungen att köpa. Måste ju bara säga att jag borde köpt den när lillen kom och börjat skriva då, nu minns jag inte allt. Så ska man ha en sån bok så är det bara att börja tidigt.
Trodde att jag kunde lägga lillen utan skrik och gråt idag men nä där trodde jag fel. La lillen när han var jätte trött och la mig själv på golvet och vänta på att han skulle somna. Somna gjorde han fort och utan skrik och gråt men han vaknade igen efter ca 20min och nu är det som vanligt igen. Han skriker och är sur jag vet inte vad jag ska göra för att lära honom att somna själv. Jag tycker jätte synd om honom att han skriker och gråter som han gör men bvc tanten säger att det är det bästa att köra 5 min saken. Så han skriker i 5 min sen går vi in och säger Nu ska lillen sova för det är natt och är med honom i ca en halv min och sen går ut, in igen efter 5 min. Vet inte hur länge jag kommer klara det, det tar ca en timme att lägga han och det gör ont i mig att höra han skrik och gråta som han gör. Jag hoppas att det löser sig med hans sömn snart.

Medium

Har idag haft ett medium hemma. Var inte så att jag ringde typ det okända och sa att det spökar hemma. Utan jag har alltid undrat över om det finns spöken eller andar som vi även kallar dom. Jag vill och har länge velat få det svart på vitt. Att få åka till ett hem där man verkligen kan känna att någon man inte kan se finns där skulle få mig att verkligen tro på att det finns något vi inte kan se. På ett sätt tror jag på att det finns något, livet kan ju inte bara ta slut. Jag vill tror att vissa människor har en gåva där dom kanske kan kommunicera med det döda men är det något man kan träna upp som en muskel? Mediumet som var här idag var en vän till P så han vet ju en del om mig men ville ändå veta om han kunde hitta någon här. Han hitta en äldre man här som var bunden till mig det var ingen jag kunde sätta ett namn på men visst var det vissa saker som peka på någon. Men var det bara tur att det var så eller finns det verkligen någon här? Har jag en lite små tjock gubbe här som ser efter mig så att jag har det bra.

sova?

Lillen har börjat klättra upp på bordet i vardagsrummet. Tror inte att det är så bra att han har lärt sig det. Så fort han är i vardagsrummet klättrar han upp på bordet. Suck. Han har inte kommit så mycket längre i sitt gående kan hända att han tar något steg när man gått med honom och släpper men inte mer än det.vi har även insett att vi måste lära lillen att somna själv och det är något som tar på mig och p jätte mycket. Han har skrikigt i mer än en timme två nätter i rad nu. Va på bvc och dom sa att det är bara låta honom skrika och titta till honom var femte min. Känns som om vi plågar honom. Vill så gärna ta upp honom när han skriker så men vet att jag bara förstör det vi kämpar för.

liten blir stor

Varför kan inte lillen vara försiktig. Han hade en kompis här igår och han var väldigt oförsiktigt mot henne. Han drog, putta och skulle resa sig mot henne. Hon bara satt där och såg söt ut och lillen härjade runt. Tyckte lite synd om henne. Lillen kan nu stå helt själv jag väntar bara på det magiska steget så han börjar gå.

hmm

Hur ser mitt barn ut lockigt hår blåa ögon och inte lik mig någon stans. Med P ser man ju en likhet men med mig finns det inget. Frågan är om P har vart med någon annan och jag bara tror jag vart gravid och fött barn?

Gå nästa steg.

Jag väntar med spänning på att lillen ska börja gå , jag tror att det är nära nu. Det kanske blir som med krypandet jag tror att det är nära men lillen vägrar krypa. Jag trodde och hoppades att han skulle krypa istället för han ålande men det kom inte och så en dag gav jag upp och fick inse att lillen kommer nog aldrig att krypa. Det var då en dag han kom på att han kanske skulle prova att röra sig framåt med armar och ben när han stod på alla fyra och sen dess kryper han en massa. Det var inte.bara jag som börja tro att lillen aldrig skulle krypa utan även tanten på bvc sa att han nog börjar gå före han kryper. Nu har lillen kommit så långt i sitt gående att han kan gå när man håller honom i en hand. Han är lite stel i det benet på den sidan man inte håller honom i handen i men vad gör det. Fort går det och roligt rycker han att det är.

Godnatt min skatt

Vårt barn vill inte sova och jag orkar inte lägga honom. Jag känner mig sjuk igen, varför kan jag inte bara få bli frisk. Lillen kryper runt här och är glad så länge han får leka, han verkar tro att jag är något hinder han ska ta sig över. Jag ska snart ta och försöka lägga honom jag måste ju det även om jag inte vill. Var på biblioteket igår och lånade en bok med godnatt sagor tror inte det kommer vara lättare att lägga honom för de men det är ju rätt mysigt att ligga och läsa för honom. Önska bara att han kunde ligga stilla när man läser.

Vill köpa en bil.

Har nu hittat en bil jag vill ha. Den är ju inte precis som ny men jag tror den går att göra fin igen. Vet inte varför jag just vill ha den bilen men jag tycker om den. Har kollat lite om bilen det är en 83 årig gubbe som äger den, den har vart avställd sedan 79, punka på hjul, ingen ratt och det finns inga säten. Skulle man kunna tro att det bara är att vrida på nyckeln så hoppar bilen igång? Kan kanske vara lite mycket jobb för mig att få den bilen fin eller så blir det dyrt för P. Är ju inte precis något man fixar med lite nagellim och nagellack. Ska försöka få P att låta mig få den bilen men tror inte att der kommer gå.

Så vart det ett nytt år.

Det nya året börja med att den lilla staden blev vit av snö. Vi har klarat oss hela julen utan snö och då tycker jag att det lika bra kan skita i att snöa men nej snön kom. Imorgon säger dom att det ska bli plus grader och regn så vad var meningen med snön? Att barna får åka pulka en dag? Idag var en dag som gick lätt att lägga lillen det var lite proteser men sen somnade han så sött. Lillen har verkligen fått enegen vilja och när han inte får som han vill är det stor protest. Han blir verkligen jätte arg och slänger sig bakåt det är något han måste fått av sin pappa. Att man kan bli så arg som lillen när man är så liten.