Från ösregn till sol om och om igen.

Är jätte skumtväder idag sol regn sol ösregn. Jag och lillen vaknade vi 10 idag, Gud vad skönt det var att få sova ut. P hade städat köket medans vi sov han har börjar lära sig att lägenheten inte städar sig själv. Sedan vart det att köra ut Ps största tjej till torp medans vi tog en runda på Marieberg i väntan på att kunna hämta henne igen. Köpte lite nya kläder till lillen och jordgubbar som han kunde proppa i sig.

Hejdå mormor!

Nu har min kära mor åkt hem. Kommer bli tomt utan henne, hon kom hit samma dag som jag opererade mig och åkte idag en vecka senare. För hennes del blir det inte mycke vila hemma hon ska ju till syrran och hjälpa henne med lill tjejen. Funderar på om jag lillen och Doris ska åka dit vecka 28 och göra hennes dagar lite jobbigare. Tror tyvärr inte jag kan vara till så stor hjälp med ett barn och en hund. Om det är någon som vet var man kan låna en dubbelvagn i en vecka så ring mig. 
Lillen slog sig som vanligt på dagis, suck. Är han inte biten när han kommer hem har han trillat. Jag förstår inte varför vårt barn ska göra sig illa jämt. Tycker så synd om honom. Men han är ju ett barn så han lär ju sluta vara så oförsiktig med tiden. 

Feber!

Lillen fick feber igår så idag är det lilla trollet hemma från dagis. Jag hoppas han kommer kunna gå till dagis imorgon. Han har inte haft feber idag så det borde ju inte vara några problem. Kanske inte har skrivit att jag vart sjukskriven 4 veckor efter hand operationen och sen efter det har jag 4 veckors semester. Kommer vara helt underbart med minst 8 veckors ledighet kan bli 4 veckor till om dom hinner operera den andra handen i slutet av min semester. Det tråkiga är att P jobbar så kan ju inte hitta på saker med honom men jag kommer nog på något bra sätt att fördriva dom här 7 veckorna som är kvar. Ska försöka hitta någon som kan ta Doris så jag kan åka till min syster och träffa det nya lilla livet. Nä ska försöka vila lite nu när lillen sover.

Nu är handen ny opererad och jag är moster...

Nu är handen ny opererad och jag är moster. Operationen gick jätte bra och jag hoppas att jag kommer sluta ha ont. Ett jätte stort grattis till min syster och hennes man och sist välkommen ut till lilla tösen.


Sova!?

Varför sover inte jag ligger i sängen med lillen men kan inte sova. Lillen har sovit så sött sen åtta och jag ligger och glor. Lillen är så stor nu han springer, säger mamma och pappa och vill äta själv. Tänk om människan skulle utvecklas så mycket som lillen har gjort under ett år hela tiden, tänk vad vi skulle kunna saker. Det var ju bara ett år sedan han bara låg där och åt bajsa och sov. Jag och Doris skulle ha åkt till Norrköping på utställning i helgen men vart inte så för hon har vart jätte dålig. Jag får hoppas på att vi hittar någon annan som passar oss snart igen. Men hur typiskt är det inte med min otur att hon blev sjuk och vi inte kan åka dit. Doris är bra nu men tappat i vikt så jag hoppas att hon snart blir normal igen.