Är helt slut efter att ha städat hela läge...

mms_img-17770278 (MMS)

Är helt slut efter att ha städat hela lägenheten och lillen vakna vid 7 och tyckte att jag med skulle vara vaken. Jag är verkligen ingen morgon människa, älskar att sova länge och sen bara ligga i sängen och mysa. Det är bara för mig att gilla läget och inse att jag måste börja gå upp tidigt. Imorgon ska jag ge mig på tvätten så jag blir av med det problemet. Kommer kännas jätte skönt när jag blir klar med allt. Jag fattar inte varför jag jämt drar på allt så att det blir jobbigt att göra det.


Ovana

Har kommit på att jag har gjort så lillen har en dålig ovana. Han har börjat äta en massa på nätterna. Har försökt hitta någon annan att skylla på men har kommit fram till att det bara är mitt fel och ingen annans. Så idag har jag suttit och tvingat i honom gröt på kvällen för att han både ska vara mättare och sova bättre. Vi får se om det funkar. Lillen är jätte duktig på att äta men just gröt verkar inte vara hans favorit. Har hittat en gröt han tycker bättre om än den förra jag köpte men som sagt det är ingen höjdare. Nu sover han så sött i sin säng men jag får se hur länge det blir innan han vaknar och får lägga sig här med mig. Är jätte tomt i sängen när varken P eller lillen ligger här med mig. Jag vill ju ha lillen här hos mig när P inte är hemma men vet att jag måste få honom att kunna sova själv. Vill ju inte alltid ha lillen i vår säng.

Var på bvc idag och vägde, mätte och vaccinerade lillen. Han vägde 9360g var 68 cm och grät av vaccinet, synd om lillen. Känner mig lika dum varje gång jag lurar in honom i fällan att bli vaccinerad. Han satt i mitt knä glatt omedveten om att den dumma tanten skulle sätta nålen i hans knubbiga lår. Första sprutan gick rätt bra då var det bara ett litet läte som kom men när det kom ett till stick i andra låret brast det för lillen och det stora skriket kom. Som tur var så glömde lillen det lika fort som det kom när han fick se en rolig leksak som han kunde röra och försöka stoppa i munnen. Han har ju en mamma som inte tycker att allt ska in där som en massa andra äckliga barn har sugit på. Jag kanske borde släppa det och låta honom utforska saker på sitt sätt men tänk vad äckligt det är en hel drös med ungar som sugit, snorat och vad vet jag vad dom har gjort med sakerna. Han fick även visa för bvc tanten hur duktig han är på att sitta att han snart klarar det själv utan problem. Tänk vad tiden går fort var inte länge sedan han bara låg där och var söt, min lilla älskade unge börjar bli stor.

 


Kom hem från landet idag kändes jätte skön...

dsc_1048-1 (MMS)

Kom hem från landet idag kändes jätte skönt att komma hem. Visst är det skönt att vara på landet men är alltid bäst att komma hem. På landet blir man alltid lika bortskämd får maten serverad, barnet passat och hunden kan kissa utanför dörren. När jag kom hem var det bara att ta ut doris och sen packa om väskan och åka till babysim. Var jätte kul lillen låg och sprattlade för fullt. Var tur att han verka gilla det, det är ju inte precis en gratis sak och problemet att få tag på dom rätta badbyxorna ska vi inte prata om. Tycker dom borde sälja badbyxor på första träffen. Vi fick hem dom i fredags som tur var så vi kunde gå och bada. Lillen har blivit jätte mammig på den här veckan vi varit borta är bara mamma som gäller. Måste kännas tråkigt för P men är något vi visste skulle komma när han är borta så mycket som han är. Det värsta är när han börjar gråta och P nästan får tyst på honom sen får han syn på mig då börjar han stor gråta igen. Jag vet att det blir bättre när P har vart hemma ett tag men tycker att det är så tråkigt att det måste vara så dom första dagarna. Han är jätte glad att se P och allt är jätte bra tills han blir trött eller ledsen.


Idag har lillen badat fötterna och Doris l...

mms_img823950399 (MMS)

Idag har lillen badat fötterna och Doris lärt sig hoppa från bryggan. Doris verka tycka att det var jätte kul att hoppa när hon hade fått flytvästen på sig. Har lärt mig av Dito att alla hundar inte alls kan simma som det sägs. Jag fick hämta den hunden från botten flera gånger.


Efter mycket om och men kom vi iväg till l...

mms_img-33043438 (MMS)

Efter mycket om och men kom vi iväg till landet igår. Det var en snickare som skulle ha nycklar till mamma, sen flyttade vi en del saker så att dom skulle komma åt. Under tiden vi flyttade sakerna tappde mamma bort hälften av hennes grejer så det vart att leta efter det. Suck, är alltid lika snurrigt när vi ska åka. När vi äntligen åkte från Stockholm lämnade vi en klarblå himmel med några få moln och åkte till regnet, kändes inte allt för kul. Har begravt Dito brevid Hercules och Chilli. Saknar min fina älskade hund.


SMS-inlägg

mms_img760585227 (MMS)


Det finns en sak jag inte skrivit om för a...

mms_img-11656569 (MMS)

Det finns en sak jag inte skrivit om för att jag ville berätta det själv för min mamma när hon kom hem. Jag har inte vetat om hon har läst min blogg eller inte. Den 8 augusti lät vi vår älskade Dito få somna. Det var ett svårt beslut men jag tror det vart bäst för honom. Han hade börjat få ont i bakbena/ ryggen han gick väldigt orent och börja få ett dåligt humör. Det sista jag ville var att hem skulle få lida för att mitt ego ville ha kvar honom. Visst fick han lida för mitt ego men jag lyckades ta beslutet nä han själv kunde gå in till veterinären. Jag saknar honom något enormt, ville att han skulle leva för evigt. Han var min fina älskade hund. Han och jag har gått igenom enormt mycket. Han fanns vid min sida i 6 år. 6 år av kärlek från en hund. Vila i frid älskade Dito du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.


Är nu i Stockholm och väntar på att mamma ...

Är nu i Stockholm och väntar på att mamma ska komma. Vad gör jag här varför kunde jag inte åkt till landet och träffat mamma där. Jag åkte hit för att mamma skulle bli glad men blir jag glad av att komma till denna stad. Den stad jag lämna för att jag inte orka leva ett liv här den stad som gör mig arg. Hatar Stockholm för att det alltid blir samma sak här. Hatar tanken på att bara åka hit hatar att vara här vill bara hem till min trygghet mitt hem. Önskar att jag aldrig mer behöver åka hit men vet att jag kommer göra det. Det är skönt att jag har lillen med mig för han gör mig alltid glad. Min lilla älskade kille. Jag hoppas mamma vill åka till landet imorgon så jag slipper denna stad. Nog pratat om Stockholm har nu förstått att jag lever i en rätt platt stad. Var ute och gick med Doris förut och vart helt slut av alla backar var ju jätte jobbit med hund och barnvagn. Fattar inte hur jag har orkat gå där dag in och dag ut. Tackar vet jag hemma där kan det finnas någon liten backe som man får ta sig upp för.


Har fått en bebis som tycker det är roliga...

mms_img-60682173 (MMS)

Har fått en bebis som tycker det är roligare att rulla ut från babygymet än att ligga kvar i det och titta och leka. Har nu fått lägga lillen till rätta igen x antal gånger. Att det kan vara så kul att rulla runt. Idag åker jag lillen och Doris till Stockholm för att mamma kommer hem imorgon. Har saknat henne jätte mycket. Tänk vad hon kommer tycka att lillen är stor var lite mer än två månader sedan hon träffa honom. Han har lärt sig en massa ny saker och växt en hel del sen sist hon såg honom. Vi får se om vi åker till landet på onsdag det beror lite på vad mamma vill men skulle vara rätt skönt att åka dit. Att bara kunna öppna dörren och låta Doris få springa.


P har som vanligt åkt till Stockholm och l...

mms_img-85450830 (MMS)

P har som vanligt åkt till Stockholm och lämnat oss själva. Hmm är alltid lika tråkigt varje gång han åker. Försöker med att göra något vettigt hemma varje gång han har åkt men blir aldrig så. Dagarna bara flyger iväg förstår inte var dom tar vägen. Känns som om jag vaknar går ut med hunden leker med lillen och sen är dan slut. Måste börja få saker gjorda. Har börjat fundera på om lillen är ett tjockt barn. När jag frågar på bvc får jag bara svaret att han följer sin kurva och allt är normalt. Blir tokig på det svaret jag undrar vad som är onormalt för en bebis allt verkar vara normalt. Vad man än frågar får man svaret att det är normalt fattar inte hur allt kan vara det.


Lillen ligger med P på hotellet och tittar...

mms_img322227665 (MMS)

Lillen ligger med P på hotellet och tittar på tv. Sist vi sov på hotell var i onsdags tror jag då gav P lillen blåbärspure. Blåbär är ju blått och den färgen vart lillen spyor med. Var glad att vi inte var hemma när lillen spyde ner halva sängen och allt blev blå lila. P har nu kommit på att det var inte så kul med blåa spyor. Han kan ju fortsätta ge lillen blåbär när vi sover borta så jag slipper den blåa färgen hemma.


Äntligen framme i Malmö efter en resa på 6...

Äntligen framme i Malmö efter en resa på 6,5 timmar. Tycker att det gick riktigt bra med tanke på att lillen var med i bilen. Som vanligt när vi ska åka så får P spel på något nu vart det gpsen som inte ville göra som han ville. Såg hur gpsen fick vingar och flög kungsgatan bort. Suck kan inte förstå hur man kan bli så arg på matriella saker.


P hoppar


.


Nu har p hoppat. Han fick det i födelsedag...

img_2692 (MMS)

Nu har p hoppat. Han fick det i födelsedag present av sin bror. Vart en lång väntan före hoppet skulle varit 14 men vart kl 16 så fick vänta och vänta och hoppas på att vädret skulle va bra. Det var ett hopp från ca 2500 m. Måste kännas kul att ha vågat göra något sånt.


Livet tar slut någon gång. I natt var det ...

mms_img284479517 (MMS)

Livet tar slut någon gång. I natt var det min mormor som fick lämna livet på denna jord. Hon fick efter en lång vänta äntligen somna in och gå vidare. Visst är det tråkigt att veta att jag aldrig mer kommer få se henne men för henne var det bäst att få somna. Hon hade levt sin tid här med oss och fick den stora äran att gå vidare till något bättre. Jag trodde redan förra året att det var sista gången jag skulle få se min mormor och det var med tårar jag lämnade henne och tog planet till sverige. Jag har hela tiden önskat att mormor skulle få träffa lillen men jag trodde inte att det skulle ske men jag hoppades, nu vet jag att det inte kommer bli så. Hon fick se kort på lillen och det är jag glad för hon fick se min underbara son men aldrig i verkligheten. Sen mormor vart sjuk har jag haft en rosenkrans vid sängen den har bara legat där men imorse när jag vakna låg den på golvet och det första jag tänkte när jag såg det var att mormor i levde och mycket riktigt hade hon fått somna. Farväl älskade mormor