Medium igen.

Jag måste ju bara skriva att idag kommer mitt medium och ska prata vett med våra spöken. Tack att du tar dig tid och vill komma.

Cykla

Mitt barn kan cykla nu! Ja det är med stödhjul men han har ju fattat grejen med att trampa. En stolt mamma tittar på lillen och funderar på hur allt kunde gå så fort. Tänk snart kanske han kan cykla utan stödhjul han har en grym balans så tror inte det kommer ta allt för lång tid.


Sep. 27, 2013

Åter igen blir jag chockad över vårt sjuka rättsväsen. Igår fick jag ett brev av åklagarmyndigheten kunde inte förstå varför jag skulle få något av dom. Öppna brevet och fick se att dom har haft telefonavlyssning och teleövervakning på mig under ca 3 månaders tid. Och som inte det vore nog så har dom satt brottsmisstanken som grovt narkotikabrott. Hur fan kan dom ha rätt till det här? Jag har aldrig varit dömd eller jo en fortkörning men räknas det? jag har aldrig haft ett positivt narkotikaprov och jag har inget med narkotika att göra. Jag är helt chockad över att dom ens lägger skattepengar på mig. När jag ringer och frågar vad för grunder dom har att göra såhär mot mig får jag svaret att det är hemlighetsstämplat. Har jag inte ens rätt att få veta det? Jag blir helt jäkla knäckt över att dom har rätt och göra vad fan dom vill mot en utan att säga varför. Jag jobbar och sliter för att få det att gå runt för vår lilla familj. Jag önskar och ber dom att låta mig och min familj att vara men nä det klarar dom inte för det verkar som om det har blivit en rolig grej för dom att terrorisera oss.


Träna?

Har tänkt att jag ska börja träna igen efter några års uppehåll har gjort några tappra försök tidigare som har slutat med att jag fått betala dyrt för några få tränings gånger. Funderar på om jag åter igen ska skaffa träningskort eller om jag ska prova på att enbart träna på utomhusgym. Utomhusgym vet jag att det inte kommer sluta dyrt men kommer jag orka nu när det bara blir kallare? Idag var det ju 4 minus på morgonen och jag är ju verkligen en person som fryser. Kanske ska börja utomhus och när jag inte pallar det så drar jag mig till varmare ställen. Köpte mig ett par nya träningsbyxor för att känna mig lite mer peppad så nu är det bara att börja så kanske har jag en snygg kropp 2014.




En annan värld

Det kändes som att kliva ur bilen i ett helt annat land. Tänk vad mycket en brand kan förstöra. Det var tur att ingen person kom till skada eller det är väl klart att någon gjorde det, den som drev verkstaden och hade hela sin själ där. Kämpa dag som natt för att bli klar med alla bilar och allt det slit för humana priser. Tänk att allt dom hade byggt upp skulle försvinna på loppet av några få timmar. Jag hoppas att ni orkar resa er igen och kämpa på. Jag önskar er all lycka M och P.






Hemma

Kom hem från Norge i söndags och fick då inse att Norge är ett dött land på söndagar. Hur kan allt vara stängt på en söndag allt förutom några mackar. Vad gör alla som bor i Norge på söndagar. Om man har glömt handla något vad gör man då? Ringer runt till alla man känner och frågar om dom har det? Om jag skulle bo i Norge skulle jag bryta trenden och öppna en affär som var öppen söndagar. Tycker det är helt sjukt att det kan vara så men tänk vad skönt att aldrig behöva jobba en söndag. Att komma hem till verkligheten var ju inte allt för kul men saknaden av mina två killar gjorde det helt underbart att komma hem och träffa dom. 

Fiska.

Idag vart det fiske hela dagen. Åkte ut med båten lite efter tolv och kom hem runt sju. Är ju helt underbart när fingrarna är som russin för att det har regnat på en i ca sju timmar. Min rädsla för fiskar trodde jag var borta men nej det fick jag veta att den inte var idag. Lyckades få upp en kräkandes torsk och en giftig fisk varför skulle dom äta min krok? Torsken verkade precis ha ätit en makrill så fatta inte vad han skulle på min krok och göra. Makrillens huvud spydde han upp i båten så jävla vidrigt. Undra hur många som har sett en torsk spy? Den andra giftiga fisken var ju faktiskt riktigt fin men när jag fick veta att den var giftig så tolka jag det som att den var farlig och skulle attackera mig. Tyckte att den hoppa mot mig några gånger och det var säkert för att sticka mig med sin giftiga tagg för att det var min krok den fastna på. Så hoppen och skriken kom igen, jag som verkligen inte ville vara rädd för fiskarna längre. När vi kom tillbaka till fiskecentret så berätta jag om min hemska fångst och fick då veta att min super giftiga fisk tydligen inte var det utan det var en rätt god mat fisk. Så där förstördes mina fina fiskehistorier. 

Fisk

Nu har en till dag flugit förbi i Norge. Jag är riktigt imponerad över Fille från att inte våga peta på fisken och få panik så fort de nappar till att våga döda en fisk. Att pressa Fille till att göra saker är riktigt rolig jag önska att jag hade tagit kort på alla hennes miner. Hon skriker hoppar pratar med sig själv och sedan gör hon det kanske bara för en liten liten stund men hon grejar det. Tänk om alla vore som henne. Idag fortsatte vi fisket med tron om att vi skulle få något jätte stort men nä så vart det icke. Vart mest små makrillar men roligt var det. Hur kräsen får man egentligen bli från att igår typ spara all fisk till idag kasta tillbaka ca 90% av fisken och säga nä den var för liten. Tänk om man skulle bo här skulle man då bara nöja sig med fiskar över 10 kg? Men visst fattar jag varför vi gjorde som vi gjorde idag det var ju inte allt för roligt att rensa all fisk igår. 


Norge

Nu är vi i Norge på vår så kallade tjejresa, är lite konstigt för är två killar som är med. En tjejresa är väl bara för tjejer eller har jag fel? Vart en resa hit som tog ca 13 timmar är inte allt för roligt att sitta i en bil i så många timmar. Längtar inte precis efter hemresan. Idag har vi tittat på sälar, tumlare och örnar sen vart det fiske. Vi fick en del fisk så jag fick bita i det sura äpplet och peta på dom. Blää. Tycker faktiskt själv att det gick riktigt bra med fisk petandet. Kom en värre sak sen och det var att rensa fisken. Jag lyckades även med det men det vart en sur fru Oscarsson som tyckte hon kunde mata fiskmåsarna med fisken. Var inte för att jag var tvungen att rensa fisken utan för att saker inte fanns och attityden på vissa. Är väldigt splittrad över om jag ska tycka att det är en bra eller dålig resa än så länge. 


Jobb

Lillen pratar jätte mycket nu tänk vad fort det går från att bara säga ett ord till att säga hela meningar. Härmas gör han med hela tiden säger jag en sak så säger han samma, så himla gulligt.
Har börjat känna mig riktigt trött på jobbet nu visst finns det sina stunder men oftast känns det piss. Är inte det här lite jag? stannar inte på ett jobb speciellt länge. Tycker faktiskt själv att jag stannat väldigt länge på det här jobbet, har ju snart jobbat där ett helt år. Jag vet jag är värdelös på att stanna kvar på ett jobb.