Kärlek!


Troll

Nu har hunden Pelle fått en vecka på sig att låta någon fånga honom. Jag är verkligen skeptisk till att dom kommer att lyckas. Själv klart tycker jag att hunden ska få ett hem men är det rätt för just den här hunden. Det kanske är så att han aldrig kommer att funka i ett hem. Jag har alltid tyckt att man ska avlida i tid och inte låta våra djur plågas i onödan. Vem säger att den här hunden inte plågas om någon ska fånga in den och göra den tam. Vad är rätt och fel i det här finns det någon som kan svara på det? Är det vi människor som inte klarar av att ta att alla hundar inte går att få tama.

Mitt älskade trollbarn har nu börjat säga namnen på sina dagis kompisar. Det är så gulligt när han säger hejdå och sen namnet på något barn. Mamma hjärtat smälter. Just nu sitter han på min mage och har vänt upp och ner på sitt rum. Hur kan någon som är kortare än en meter och väger ca 13,5 kg stöka ner så mycket på så kort tid. Man kanske skulle ha max 10 leksaker en säng och en nalle på hans rum sen helt tomt. Det skulle nog resultera i ett troll som inte tycker det är överdrivet roligt hemma men lätt att städa för mig.


Trollunge


Suck

Lillen är på dagis och jag försöker städa hemma. Varför är det så extremt tråkigt att städa? Hatar verkligen det. Visst är det skönt efter men ibland kan man ju undra om det är värt det.

Är domen nu satt för Pelle? Kommer dom låta någon skjuta honom? Jag hoppas att den stakars hunden kommer få ett bättre slut än så. Jag vet att jag själv inte kan hjälpa honom men jag hoppas det finns någon som kan fånga honom och ge honom ett bra liv innan det är försent. Jag undrar hur många hundar som egentligen har det som Pelle. Hur många hundar vi människan bara släppt ut och tyckt dom kan klara sig bäst dom kan. Hur kan någon tycka det är rätt, hunden är väl det djur människan kallar för sin bästa vän. Tyvärr så finns det många sjuka människor i vårt samhälle som för länge sedan borde sitta inlåsta. Jag vet att Sverige eller världen aldrig kommer bli perfekt men kan man inte låta försvarslösa barn och djur vara vad har dom gjort för att straffas av verklighetens sjuka sida.

http://na.se/nyheter/orebro/1.2042570-beslut-pelle-ska-skjutas">http://na.se/nyheter/orebro/1.2042570-beslut-pelle-ska-skjutas">http://na.se/nyheter/orebro/1.2042570-beslut-pelle-ska-skjutas%3C/a%3E">http://na.se/nyheter/orebro/1.2042570-beslut-pelle-ska-skjutas">http://na.se/nyheter/orebro/1.2042570-beslut-pelle-ska-skjutas%3C/a%3E">http://na.se/nyheter/orebro/1.2042570-beslut-pelle-ska-skjutas%3C/a%3E">http://na.se/nyheter/orebro/1.2042570-beslut-pelle-ska-skjutas%3C/a%3E%3C/a%3E">http://na.se/nyheter/orebro/1.2042570-beslut-pelle-ska-skjutas


Gatuhund

Hur kan en person tycka det är okej att ta hem en gatuhund från Rumänien och sen släppa ut den i Sverige till samma öde. Läste idag om hunden Pelle som i mer än ett år har levt som gatuhund i Sverige. Hur tänker man när man tar hand om ett djur som man vill hjälpa och sen ger den samma sak som den hade innan. Jag har svårt att kunna förstå tanken bakom det hela och jag har ännu svårare att förstå hetsjakten på hunden är det inte ägaren som gjort fel. Vad har den stakars hunden gjort för att polisen kanske ska skjuta den, ta och leta rätt på ägaren och se till att den får sitt straff. Hela situationen är helt sjuk enligt mig. En hund går ju att fånga in det tycker jag vi fått bevis på när dom kunnat flytta en varg för flera miljoner och där har det inte vart tal om att polisen ska skjuta den. Men vi lever i ett sjukt samhälle det har jag fått bevis på flera gånger men hur långt ska det få gå innan det tar stopp. Visst jag är ingen person som vet att det är rätt att fånga in Pelle och ge honom ett hem det kanske är det bästa att låta honom somna in men snälla gör det på ett bra sätt om det nu är de rätta. Enligt mig så har Sveriges poliser visat att dom tyvärr inte klarar av att skjuta en hund på ett värdigt sätt. Jag hoppas att den människan som bestämmer Pelles öde gör det rätta för just honom och gör det på ett bra sätt.
http://na.se/nyheter/orebro/1.2039866-overgivna-pelle-riskerar-att-skjutas
http://na.se/nyheter/orebro/1.2041051--vi-kan-fanga-in-pelle-


Snurrar!

Vaknade igår och allt bara snurra i huvudet. Var eller är en riktigt konstig känsla. Kan det inte bara sluta. Åkte till sjukhuset igår för att kolla så det inte var något farligt. Dom trodde det var något med balansen i örat. Doktorn sa att jag skulle vila och det tog jag ordagrant somna vid 19 och vakna 8 sen en liten sov stund vid 12.30 till 16.30 och snart ska jag gå och sova igen. Jag hoppas verkligen det slutar snurra imorgon vill inte mer nu.

När jag vakna idag så var det vitt ute. Hur kan det va vitt nu våren ska ju vara här men nej det snöa. Jag vill verkligen inte ha mer snö och minusgrader. Vintern ska vara kort med mycket snö och sol sen ska det bli vår och sommar.


Är vi alla inte lika inför lagen?

Nu har jag äntligen gjort det jag velat göra sen jag börja jobba. Lappat en blåvit. Känner mig riktigt nöjd. Men att lappa en av dom var väl inte det smartaste draget av mig. Vi har blivit förföljda och stoppade, har dom inget bättre att göra på sitt jobb. Att försöka sätta dit en av oss för 600 kr är väl lite väl patetiskt jag kan lova att det finns betydligt bättre saker dom kan lägga sin tid på. Jag som alltid trott att vi alla är lika inför lagen.


iPhone

Nu har även jag köpt mig en iphone. Hur lyckades dom få mig till det? Jag har ju vägrat i alla år. Nu måste jag bara fatta hur den funkar men alla säger ju att det är så lätt. Suck vakna i natt i lillens säng som är 80 bred och 1,60 lång och det var inte bara jag och lillen som sov där Doris hade vågat sig upp med. Jag kan inte förstå att vi fick plats och lite smått ont i kroppen har jag idag. Lillen har blivit hela 2 år och börjat prata jätte mycket. Man känner glädje i mamma hjärtat så fort han kan säga något nytt. P och jag funderar på om vi ska flytta eller inte. Det är något i mig som säger nej på en gång med en flytt men samtidigt kanske det skulle bli bra. Där vi bor nu är ju vårt hem och jag älskar det. Tänk om vi flyttar och det inte blir bra och vart ska vi flytta vill vi lämna stan? Att flytta till en mindre stad skulle det funka? kanske köpa hus. Tusen tankar runt det men inga svar. Jag börjar undra om jag är för rädd och inte vågar släppa det vi har och tro att allt kommer bli bra. Jag gjorde ju det när jag flytta från Stockholm men då var det ju bara jag och dito som åkte nu är det ju hela familjen man ska besluta vad som är bäst för.